Table Stars The Battle 2023

 Graag nodigen we alle kinderen uit de groepen 5, 6, 7 en 8 die in het schooljaar 2022-2023 op de basisschool zitten, NTTB lid of niet, uit voor de landelijke finale van Table Stars The Battle. De finale vindt plaats op zaterdag 10 juni bij TTVN in Nieuwegein. Wie wint er in zijn of haar eigen categorie en mag zich een jaar lang ‘beste tafeltennissende basisscholier van Nederland’ noemen? EN: wie wordt de beste basisschool van Nederland?!
Inschrijven is vanaf nu mogelijk!


Meer informatie over de finale lees je op onze Table Stars pagina.
Daar staan ook de convocatie inclusief opzet en regels en het inschrijfformulier. Wel of geen eigen basisscholentoernooi?
Iedereen kan dit jaar deelnemen! We zien heel graag dat de winnaars van lokale basisschooltoernooien ook deelnemen aan de landelijke finale om uit te maken wie nou de beste ‘pingponger’ van Nederland is. De finale is echter voor iedereen toegankelijk zodat kinderen die niet hebben deelgenomen aan een lokaal toernooi (of niet hebben gewonnen) ook kunnen genieten van dit fantastische evenement. De intentie is om de beste tafeltennissers van de diverse basisscholen in Nederland deel te laten nemen.
Probeer dit mee te nemen bij de aanmelding/selecteren van de deelnemers. 

Voor de vereniging is het tevens een mooie kans op extra sportpromotie bij deelname aan de finale. De eigen leden mogen ook deelnemen en zijn het uithangbord van de vereniging om te laten zien hoe leuk tafeltennis is om als sport te beoefenen. Zorg daarom dat je zowel deelneemt met eigen leden als met kinderen die nog niet lid zijn van de vereniging. Verkorte informatie
Wat:
 Landelijke finale van het basisscholenkampioenschap.
Waar: Tafeltennisvereniging TTVN, Heemraadsweide 13 in Nieuwegein.
Wanneer: Zaterdag 10 juni 2023.
Tijd: Aanvang 10:00 uur (uiterlijk 9:30 uur aanwezig). Einde 15:30 uur.
Voor wie: Kinderen die in het huidige schooljaar in groep 5, 6, 7 of 8 op de basisschool zitten.
Opzet: Individueel, er wordt zoveel mogelijk in poules gespeeld.
Categorieën: Aantal 4, groep 5/6 jongens, groep 5/6 meisjes, groep 7/8 jongens, groep 7/8 meisjes.
Prijzen: Nummers 1, 2 en 3 een beker per categorie, alle deelnemers krijgen een aandenken. Voor de beste basisschool van Nederland hebben we één mooie prijs!
Contact: Voor vragen over de landelijke finale of over de organisatie van een scholierentoernooi, Lars Wildenborg (wildenborg@tafeltennis.nl).